דף הבית : מידע וטיפים : מדריך לתפריט קינוחים
מדריך לתפריט קינוחים
.

מדריך לתפריט קינוחים
 
 עוגת גבינה – עוגה מתוקה, מורכבת מקרם גבינות ושמנת, בבסיסהבדרך כלל ספוג או בצק פריך אפוי. ניתן לצפות אותה בפירורים.
מרכיבים: סוכר, חמאה, ביצים, שמנת.
על קצה המזלג: במדינות שונות עוגת הגבינה יכולה להכיל גבינות שונות, כמו לדוגמא: גבינת ריקוטה וגבינת קווארק, אך הנפוצה ביותר היא גבינת השמנת. לעוגת הגבינה יכולים להיות ציפויים שונים כמו: תות, פסיפלורה, פירות יער ושוקולד.
 
 
 
עוגת מוס שוקולד
מרכיבים: שוקולד מריר, חמאה, ביצה, סוכר, שמנת מתוקה
על קצה המזלג: עוגה ללא אפייה, עשויה מבסיס שוקולדי שמעליו מוס שוקולד עשיר.
 
 
 
סופלה שוקולד – קינוח מתוק, קליל ואוורירי
מרכיבים: ביצים, סוכר, קמח, חמאה, שוקולד
על קצה המזלג: מקור השם בצרפתית ופירושו: "תפיחה".
 
 
כדורי שוקולד – הקינוח הנפוץ ביותר בשל הכנתו הקלילה.
מרכיבים: ביסקוויטים/עוגת שוקולד, קקאו, חלב, סוכר, שמן, קפה.
ניתן לצפות בקוקוס, סוכריות.
 
 
 
טראפלס– כדורי שוקולד ל"מבוגרים" שמקורם בצרפת.
מרכיבים: שוקולד מריר משובח, שמנת מתוקה, חמאה, ביצים, לרוב מוסיפים אלכוהול.
ניתן לצפות בקקאו, קוקוס ואבקת סוכר.



שם :
אזור מגורים :
דואר אלקטרוני :
נושא / כותרת :
תוכן :