דף הבית : קייטרינג לעסקים : ייעוץ עסקי לחברות קייטרינג
ייעוץ עסקי לחברות קייטרינג
.

ייעוץ עסקי לחברת קייטרינג

החלטתם לפתוח חברת קייטרינג? מזל טוב! הגעתם להחלטה חשובה, אך חשוב לשים את הדברים על השולחן כבר בשלב זה. ענף המסעדנות בכלל וענף הקייטרינג בפרט הינם תחומים קשים שאינם מתאימים לכל אחד. במאמר זה נסקור מעט את התחום ואת הלבטים העומדים בפני כל אחד ואחת המבקשים לפתוח חברת קייטרינג.

בשרי או חלבי ראשית כדאי שתחליטו כבר בשלב זה, באיזה מטבח אתם הולכים להתמחות. האפשרויות הבסיסיות הן כמובן בשרי או חלבי או שניהם. אפשרויות נוספות הן קייטרינג צמחוני או טבעוני, אך אלו כמובן נישות ומצריכות מחשבה שונה לחלוטין בבנית התוכנית העסקית.

אם תבחרו לפתוח חברת קייטרינג בשרי גם כאן עומדות לרשותכם מבחר אפשרויות. בשרי מבושל, קייטרינג בשרי על האש.

קייטרינג בשרי מבושל הוא כמובן התעסקות בחומר גלם זול יותר ובאירועים פשוטים יותר: חינות, שבתות חתן, סעודות לאבלים ועוד..קייטרינג זה מצריך בנית תוכנית עסקית המתאימה לקהל היעד שמזמין קייטרינג בשרי מבושל.

קייטרינג על האש לעומת זאת הוא התעסקות בחומרי גלם יקרים יותר ובאירועים מורכבים יותר. קהל היעד הוא אירועים בעלי תקציב גבוה יותר.

בשלב זה אין אנו יכולים כמובן לקבוע איזו מן הדרכים תהיה רווחית יותר עבורכם. אם ההתלבטות שלכם היא לאיזה כיוון בשרי ללכת נשמח לתת לכם ייעוץ והכוונה. הניסיון שלנו מאפשר לנו להבין במה תצטיינו, באיזה קייטרינג בשרי תוכלו להוציא פרנסה בשפע.

אנו נבחן את הנסיון שלכם בתחום, את אופי העבודה, את המיקום ונמליץ לכם על דרך פעולה שתהיה הטובה ביותר עבורכם

סוג הכשרות בישראל מבחר הכשרויות הוא גדול. החל מכשרות "רגילה " של הרבנות ועד לכשרויות מהודרות יותר כמו בית יוסף, כשרות של הרב מחפוד ובהמשך בד"צ העדה החרדית, הרב רובין והרב לנדא. כל כשרות פונה לפלח אחר באוכלוסייה. חשוב לדעת למי אנו פונים, מיהו קהל היעד שלנו ולהתאים את הכשרות.

כאמור אלו מקצת מקצתם של הדברים והגורמים עליהם יש לחשוב תחילה לפני שניגשים לפתוח חברת קייטרינג. השאירו פרטים אנו נבין את פנייתכם נזמין אתכם לפגישה ויחד נחשוב על הפרטים בצורה מסודרת, נבחן את כדאיות העניין ונעשה כל שנוכל בכדי למזער את הסיכונים למינימום האפשרי




שם :
אזור מגורים :
דואר אלקטרוני :
נושא / כותרת :
תוכן :