דף הבית : קייטרינג לעסקים : מכרז שירותי הסעדה
מכרז שירותי הסעדה
.

אנו בפורטל קייטרינג מעודכנים בכל מכרז שירותי הסעדה אשר יוצאים תדיר במדינת ישראל. בנוסף אנו בקשר הדוק עם מטבחים רבים וגורמים שונים בענף. תוכלו להגיע דרכנו לכל המכרזים החמים אשר מתקיימים כרגע.

רוצים לגשת למכרז שירותי הסעדה ? אנו בפורטל קייטרינג נשמח לסייע לכם בהגשת המסמכים הדרושים, הבנת צורכי הלקוח בצורה מסודרת וכמובן ליווי צמוד ומדויק לכל אורך התהליך. בנוסף כתבנו עבורכם מאמרים בעלי מידע בעל ערך רב אתם מוזמנים לעיין.

מטרת המאמרים שלפניכם היא לאגד בצורה ברורה ועניינית את הדרישות של החברות השונות, המבקשות למצוא קבלן הסעדה, ומנגד את הדרישות מחברות הקייטרינג השונות המבקשות להשתתף במכרזי הסעדה, דרישות אלו הן ברוב המקרים תנאי מוקדם בכדי להגיש הצעות מחיר.

המאמרים שלפניכם יפרטו בצורה ברורה ככל שניתן את הדרישות השונות: התפריט שיוגש (תפריט בחירה משתנה), מפרט המנות (כולל שינויים נקודתיים) , גודל המנות תדירות הגשתן ואופן הגשתן.

בנוסף תוכלו למצוא מידע מפורט המרכז את נושא בטיחות המזון, תקנים והגבלות שונות בנושא כ"א, מלאי הציוד הנדרש ( לצורך תפעול והפעלת חדר האוכל ומטבח קצה)

נקודה נוספת שנדון בה היא מערך ההסעדה (בהרחבה ). מערך ההסעדה הוא בעל אופי משתנה אך ברוב המקרים ממוקם במטה החברה מערך ההסעדה בסיסי כולל חדר אוכל, מטבח קצה ומחסן לאחסון לטובת חברת הקייטרינג

בדרך כלל חברות המבקשות הצעות מחיר עבור מכרזי קייטרינג מכוונות להסעדה עבור ארוחת צהריים. ארוחות הצהריים מוגשות בדרך כלל בימים א' - ה' בין השעות 11:00 - 13:30 ( אם כי בדרך כלל החברה שומרת לעצמה את הזכות לשנות את שעות אלו)

המסמך יפרט תמיד את כמות הסועדים הכללית וכמות הסועדים המינימלית עליה מתחייבת החברה לשלם. לדוגמא: כמות הסועדים הכללית הינה 100 וחברה המעסיקה את קבלן המזון מתחייבת לשלם בכל יום עבור 80 מנות אפילו אם סעדו בחדר האוכל 30 אנשים בלבד. נקודה זו הכרחית לקבלן ההסעדה והיא למעשה נותנת לו בטחון ואפשרות לפעול ברוחב יד ולא בצמצום.

נקודה נוספת שנציין כאן בקצרה, אך בהמשך נדון עליה בהרחבה היא כ"א אשר אחראי לתפעול חדר האוכל והמטבח, ברוב רובם של המקרים יהיה על קבלן ההסעדה לדאוג לצוותים אלו.

בהמשך המאמרים תוכלו למצוא בהרחבה ובדיוק רב את כל הנקודות שציינו כאן בקצרה, קריאה מהנה :)

עבודות ניקיון ותחזוקה

תקופת ההתקשרות הסעדה יומית

אישורים והיתרים לקבל הסעדה

אופן ההסעדה המקובל במכרזים

תפריט ומפרט הסעדה

שינוע המזון ושמירתו

עובדי קבלן למטבח

באזורים: ירושלים,תל אביב –יפו, חיפה, ראשון לציון,אשדוד,פתח תקווה, באר שבע, נתניה,חולון, בני ברק,רמת גן,בת ים, אשקלון,רחובות, הרצליה, כפר סבא, חדרה,בית שמש, רעננה, מודיעין, מכבים, רעות, לוד, נצרת, רמלה, נהריה, גבעתיים, קריית אתא, קריית גת, הוד השרון, אילת, עכו, מודיעין עלית, עפולה, קריית מוצקין, רמת השרון, טבריה, ראש העין, קריית ים, קריית ביאליק, נס ציונה, אלעד, מעלה אדומים, דימונה, אור יהודה, יבנה, קריית אונו, צפת, נתיבות, יהוד – מונסון, מגדל העמק, כרמל, ערד, קריית שמונה, טירה, נשר, מעלות תרשיחא, גבעת שמואל, קריית מלאכי, שדרות, טירת הכרמל, יקנעם עלית, בית שאן, אריאל, אור עקיבא ,צפון,דרום,מרכז,גליל,עמקים,כרמיאל,עמק יזרעאל,זכרון יעקב,קיסריה




שם :
טלפון:
אזור מגורים :
דואר אלקטרוני :
נושא / כותרת :
תוכן :