דף הבית : קייטרינג לעסקים : עבודות ניקיון ותחזוקה
עבודות ניקיון ותחזוקה
.

אחת מהמשימות השונות של חברת הקייטרינג היא התחזוקה של חדר האוכל,

ומטבח הקצה, אם זה מכרז ההסעדה הראשון בו אתם משתתפים, או שמא המכרזים האחרים שהשתתפתם בהם היו קטנים ולא נדרשתם דרישות מיוחדות. מאמר זה נכתב עבורכם.

ראשית נבהיר כי כל מקום בו תיכנסו לעבוד כבר נושא אי אילו נהלים מוקפדים אליהם תידרשו להסתגל, בדרך כלל אין מקום לטעויות או לגישה לא רצינית או פחות מקצועית. כבר מהיום הראשון תידרשו למאת האחוזים בנושא. עבודות הניקיון והתחזוקה הינם נושא רגיש בכל מפעל או חברה.

אילו אזורים מנקים ומתחזקים?

כאמור לכל חברה יש את הדרך שלה ואת אופי העבודה הייחודי, אולם ניתן לומר שעבודות הניקיון של מערך ההסעדה יבוצעו באופן יומי ויכללו בין היתר את: חדר האוכל, המחסן, המטבח וכל ציוד אחר אשר נמצא במקום, ניתן למנות על ציוד זה: מקררים, מכונות שונות, תנורים, רצפות, מזגנים ( אם אין צורך להיעזר בבעלי מקצוע יעודיים למשימה) , שולחנות, כיסאות, דלתות. חלק מהציוד ומהמקומות ידרשו ניקיון יומי וחלק אחר שבועי.

מי אחראי על עובדי הניקיון?

חברת הקייטרינג אחראית על עובדי הניקיון, גיוסם השמתם ודאגה לרווחתם כשהם שוהים במתקן ההסעדה, העסקתם תהיה כפופה לחוקים במדינת ישראל, ולאופי השונה בו הם נדרשים לעבוד.

מי אחראי על חומרי הניקוי?

קבלו ההסעדה אחראי על חומרי הניקוי. על טיבם ( חומרי הניקוי ידידותיים לסביבה ומאושרים ע"י משרד הבריאות)

מי אחראי על הציוד השונה?

ברוב המקרים אתם תיכנסו לעבוד במטבח מאובזר ותקין, לכן יש להתייחס לציוד זה בחרדת קודש ולאפיין אותו במלואו ביומכם הראשון. יש להביא לידית החברה כל תקלה או בעיה הנראית לעין. ציוד אשר ינזק בעל חברת הקייטרינג ישא ברוב המקרים את האחריות לתיקונו.




שם :
אזור מגורים :
דואר אלקטרוני :
נושא / כותרת :
תוכן :