דף הבית : קייטרינג לעסקים : אופן ההסעדה המקובל במכרזים
אופן ההסעדה המקובל במכרזים
.

אופן ההסעדה חייב להיות מגובה וברור בחוזה ההעסקה, ואין ספק שהוא גם מפורט במכרז ההסעדה, אם יש משהו שאינו ברור בנושא זה מומלץ לשאול להיוועץ בכדי להבין שאתה כקבלן הסעדה יכול לבצע את המוטל עלייך.

שיטת המזנונים אן בופה היא בדרך כלל השיטה המועדפת על חברות ומפעלים בארץ ואף בעולם. בשיטה המזון מוצג ללקוחות הסועדים בצורה ברורה, עם תוואי הליכה ועצירות מובנות. בצורה זו ניתן להבטיח שכל אחד מהסועדים יפגוש את כל ההיצע ויוכל לבחור ממנו, ומנגד להבטיח זרימה בקצב קבוע, תנאי זה הכרחי לעמוד בזמן של הפסקת הצהריים.

כאמור בשיטת הסעדה זו ניתן להציג לסועדים את מקסימום הפריטים, הדבר כמובן חשוב מפני שהתפריט משתנה מדי יום. בנוסף נהוג שאת המנה העיקרית מחלקים באמצעות איש שירות\מגיש

בפועל הסועד מצויד בכרטיס מזהה מסוג כלשהוא, העובד מעביר את הכרטיס שלו במסוף ממוחשב ומקבל תלוש. יש מקומות שהשלב הראשון של העברת הכרטיס מספיק וההזמנה נקלטת במחשב תחת העובד. אז עובר הסועד לעמדת הבופה, שם בסידור מותאם מראש הוא מתחיל את המעבר בין העמדות השונות, כשבדרך כלל העמדה הראשונה היא עמדה בה העובד מצטייד במגש, צלחות מסוגים שונים וסכו"ם

נקודה נוספת בה יש לדון היא אילו דברים ימצא הסועד על שולחנו, וגם כאן מכרז הסעדה הנותן פירוט על אופן ההסעדה יפרט זאת, בדרך כלל יהיו על שולחן ההסעדה: מלח ופלפל, מפיות, קיסמים.

בסיום הארוחה יפנה הסועד את כליו לעמדת פינוי ברורה ומסומנת.

באזורים: ירושלים,תל אביב –יפו, חיפה, ראשון לציון,אשדוד,פתח תקווה, באר שבע, נתניה,חולון, בני ברק,רמת גן,בת ים, אשקלון,רחובות, הרצליה, כפר סבא, חדרה,בית שמש, רעננה, מודיעין, מכבים, רעות, לוד, נצרת, רמלה, נהריה, גבעתיים, קריית אתא, קריית גת, הוד השרון, אילת, עכו, מודיעין עלית, עפולה, קריית מוצקין, רמת השרון, טבריה, ראש העין, קריית ים, קריית ביאליק, נס ציונה, אלעד, מעלה אדומים, דימונה, אור יהודה, יבנה, קריית אונו, צפת, נתיבות, יהוד – מונסון, מגדל העמק, כרמל, ערד, קריית שמונה, טירה, נשר, מעלות תרשיחא, גבעת שמואל, קריית מלאכי, שדרות, טירת הכרמל, יקנעם עלית, בית שאן, אריאל, אור עקיבא ,צפון,דרום,מרכז,גליל,עמקים,כרמיאל,עמק יזרעאל,זכרון יעקב,קיסריה




שם :
טלפון:
אזור מגורים :
דואר אלקטרוני :
נושא / כותרת :
תוכן :