דף הבית : קייטרינג לעסקים : תפריט ומפרט הסעדה
תפריט ומפרט הסעדה
.

תפריט ומפרט ההסעדה

תפריט ההסעדה של רוב המקומות בישראל הניגשים לישראל הינו תפריט ידוע וברור ונתון מעט מאוד לשינויים. התפריט מתייחס לגיוון במזון, לאיכות האוכל לחשיבות תזונה בריאה, בהתחשבות בעונות השנה במאכלים השונים הזמינים בה, ועדיפות לאוכל בריא וטעים.

תפריט ההסעדה חייב לתת דגש ופתרונות לכלל הסועדים ומכאן שהתפריט חייב לשלב מנות: בשריות, צמחוניות, טבעוניות, מנות ללא גלוטן ומנות לכל אדם עם רגישות כזו או אחרת. תפריטי הסעדה אשר נידונים במכרזים הינם תפריטים שבועיים מתחלפים, בדרך זו חברת הקייטרינג יוצרת תפריט מרענן ועובדים שבעים ומרוצים.

עם זאת ישנם מאכלים בסיסיים ששום ארוחה אינה שלמה בלעדיהם מאכלים אלו עלולים להשתנות מעט ממקום למקום אך בגדול ניתן לומר שעל מאכלים אלו נמנים: חומוס, טחינה, חזה עוף, שניצל, סלט ירקות קצוץ.

כשאנו מגישים את תפריט ההסעדה עבור ספק חדש המתמודד על מכרז מסוים, תמיד ישנו רצון של חברת הקייטרינג להרשים ולבלוט, דרך פעולה זו מבורכת ובריאה ותבדיל את הספק ממתחריו, אולה יש לזכור שלעיתים כל המוסיף גורע ונתקלנו לא אחת בשפים יצירתיים מדי שתכונה זו הייתה בעוכריהם. יש לשים לב למתפריט ההסעדה המבוקש וראשית לספק אותו.

נקודה נוספת היא הטעימות, כל מכרז בו תתקדמו יגיע בסופו של דבר לשלב הטעימות. שלב זה הינו חשוב אך אינו קריטי. אחד הטיפים הברורים שיש לנו לתת עבור כל מי שהגיע לשלב הטעימות במכרז הסעדה הוא להימנע מתיבול יתר ולהיות קשוב ונטול אגו.




שם :
אזור מגורים :
דואר אלקטרוני :
נושא / כותרת :
תוכן :